Medusa
Poèet pøíspìvkù : 44 Join date : 19. 07. 10
| Předmět: Shi-ni-ga-mi Fri Jul 23, 2010 11:55 am | |
| Osobní informace:Jméno: Ryo Věk: Je neslušné ptát se dámy. Výška: No asi kolem 172 cm Váha: Na to se dámy nemůžete ptát Barva vlasů: Bílo-červená Barva očí: Hnědá Rasa: Černoška Pohlaví: Žena Životopis: Celá ta staletí nedělá nic jeného než jen sedí nahoře a někdy tedy zapíše jméno do deníku. Má alergii na vyprávění ostatních shinigami, jak prožili prázdniny, nebo jiné jejich příhody. Ale je zas pravda, že se díky tomu doslechla vyprávění o jednom shinigami, který upustil zápisník smrti do světa lidí, kde ho našel velmi zajímavý člověk. Velmi jí to začalo lákat, a tak se čím dál tím častěji pouštěla do světa lidí. Hledala správné místo, kam by asi mohla deník upustit. Když zas takhle jednou hledala nějaké to místo, uviděla obchod s jablky. Byly velké a šťavnaté. No prostě neodolala a jedno si potají ukladla. Když letěla zpět nahoru, vychutnávala si jablko a přitom nedávala pozor a už to bylo. Deník jí vypadl a ona si toho všimla až za delší dobu. Jen se nad tím usmála a šla hledat vyvoléného, který deník našel. Zajímavosti: Tetování žraloka přes záda, závoj přes pusu. Povolání: Shinigami Obrázek: - Spoiler:
Charakter:Temperament: Sangvinik - flegmatik Povahové rysy: Někdy až příliš ukecaná, ráda se směje cízímu neštěstí Oblíbená činnost: Pozorovat lidi, zkoumat je Neoblíbená činnost: Poslouchat příběhy ostatních shinigami Oblíbené jídlo: Šťavnatá jablka Neoblíbené jídlo: Scvrklá jablka Zájmy: Jablka, pozorování lidí. Sny: Aby i tam u nás nahoře rostli tak krásná a šťavnatá jablka. Fóbie/Strachy: Na světě dojdou jablka Závislosti: Šťavnatá jablka | |
|
Medusa
| |
L
Poèet pøíspìvkù : 44 Join date : 19. 07. 10 Age : 31
| Předmět: Re: Shi-ni-ga-mi Fri Jul 23, 2010 3:52 pm | |
| Vau... a prečo nie? | |
|
Memphisto
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 22. 07. 10
| Předmět: Re: Shi-ni-ga-mi Fri Jul 23, 2010 4:02 pm | |
| Je vidět, že Medu je voayer... styď se holka, styď se | |
|
Medusa
| Předmět: Re: Shi-ni-ga-mi Fri Jul 23, 2010 5:21 pm | |
| Když ta druhá se mi moc nelíbí, je taková divná No teda Memphisto, co si to o mně myslíš? | |
|
Light Admin
Poèet pøíspìvkù : 111 Join date : 19. 07. 10
| Předmět: Re: Shi-ni-ga-mi Fri Jul 23, 2010 5:28 pm | |
| Neee, ten obrázek v charu je super )) Povoleno | |
|
Medusa
| Předmět: Re: Shi-ni-ga-mi Fri Jul 23, 2010 5:33 pm | |
| jupííííí děkuji | |
|
Sponsored content